Verzendkosten NL: €5,95 en bij bestellingen boven de  €60 gratis. Verzendkosten BE: €9,95 en bij bestellingen boven de €70 gratis

Pakketjes worden 1x per week klaargemaakt, mocht er haast zijn met een pakketje, neem dan contact op! 

Amour Chapters Logo

Bestel informatie

Hoe vaak verzend ik de pakketjes?

De pakketjes worden doorgaans op een vaste werkdag per week verzonden. Dit betekent dat jouw pakketje binnen 1 tot 5 werkdagen wordt verzonden. DHL verzorgt de verzendingen. Als je haast hebt, bijvoorbeeld vanwege een verjaardag of een andere gelegenheid, neem dan gerust contact op! Dan bespreken we de mogelijkheden.

Hoelang duurt het voordat mijn pakketje er is?

Dit kan verschillen! Nadat ik je pakketje bij het pakketpunt heb afgegeven, duurt het meestal 1 tot 3 werkdagen voordat het bij jou aankomt. Je kunt de status van je pakketje volgen via de meegeleverde track & trace!

Retourneren:

Natuurlijk hoop ik dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dat niet het geval zijn, heb je vanaf de ontvangst van je pakketje 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

De kosten en verantwoordelijkheid voor de retourzending zijn voor jouw rekening. Neem contact met ons op via het contactformulier, en ik help je zo snel mogelijk verder!

Houd er rekening mee dat we het recht hebben om geretourneerde artikelen te weigeren als het bestek gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet is. Restitutie wordt verwerkt binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

Verzendkosten:

De verzendkosten worden berekend op basis van gewicht en/of het land waar je woont.

Nederland:

Standaard pakket met track and trace: €5,95
Gratis verzending vanaf: €60,-

Belgie:
Standaard pakket met track and trace: €9,95
Gratis verzending vanaf: €70,-

Betalingen:

Bij Amour Chapters heb je de keuze uit drie veilige betaalopties: Ideal, PayPal of Bancontact. Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de geaccepteerde betaling en een bericht met de details van je bestelling.

Toch nog vragen?

Stel ze dan gerust via het contactformulier en ik antwoord zo snel mogelijk!

Heb je een vraag? Stuur een Whatsappje!