Disclaimer

Eigendom:

Elke dag werk ik met plezier aan mijn bedrijf Amour Chapters. Ik steek veel liefde en tijd in het maken en versturen van de producten op de webshop, het maken posts, story’s en het bedenken van content die ik allemaal kan plaatsen op Social media. Het is niet de bedoeling om zomaar mijn producten, posts of ander beeldmateriaal zonder toestemming te gebruiken, namaken of over te nemen. Wil je iets delen? Dat vind ik een enorm groot compliment! Stuur dan gerust een bericht via het contactformulier of mail naar amourchapters@gmail.com 

Disclaimer:

De informatie die je op de website en Social media vindt, is gebaseerd op mijn eigen ervaring, boeken, blogs, artikelen en ervaringen van anderen. Ik krijg elke dag berichtjes en ik probeer iedereen zo goed mogelijk te helpen. Echter ben ik geen therapeut, coach, diëtiste of afgestudeerde verpleegkundige. Voor persoonlijk en gespecialiseerde hulp raad ik je ook aan op hulp te zoeken bij de huisarts. Ik ben niet aansprakelijk voor het gebruik of (nadelige) gevolgen van de toepassing van de informatie op de website en mijn Social media kanalen. 

Foutjes op de website:

Voor de prijzen en acties die op mijn website staan, geldt dat ik streef naar een zo zorgvuldige mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Echter ben ik ook een mens en fouten kunnen ontstaan, dan door typefouten of een fout op de website. Sorry als dat gebeurd is, ik blijf ook maar een mens. Dit mag niet leiden om een contract dan wel overeenkomst met mij te mogen claimen of te veronderstellen. Dus mocht ondanks de zorgvuldigheid en inspanning van de informatie en inhoud onvolledig of onjuist zijn, dan kan ik daar geen aansprakelijkheid voor aanvaarden.

Heb je een vraag? Stuur een Whatsappje!