Eetstoorniscoaching ! 

 

Wat leuk dat je meer wilt lezen over hoe ik coach! Misschien weet je nu al dat je dit wilt! Ga dan naar het contactformulier en stuur een mail. Er kan een wachtlijst zijn. Bekijk ook vooral het YouTube filmpje waar ik uitleg hoe ik coach, wat ik doe en hoe dit er uit ziet.

Mijn visie op herstel:

Herstellen doe je volgens mijn visie, op jouw manier. Iedereen hersteld op een andere manier en daar wil ik samen met jou aan werken!

Omdat ik verpleegkundige in opleiding ben, maak ik veel gebruik van positieve gezondheid, dit laat ik ook terug komen in mijn coaching. Daarnaast gebruik ik verschillende technieken van CGT en basseer ik mijn coaching onder andere op wetenschappelijke richtlijnen.

Herstel is een proces en geen duidelijke eindstreep. Zelf heb ik dit ook ervaren, steeds beetje bij beetje, herstelde ik meer en meer. Hierdoor begon ik weer te leven in plaats van overleven! En dat gun ik jou ook. 

Vaak werken verschillende manieren van herstel, voor verschillende mensen wat betreft hun fase in herstel. Ik pas mijn coaching aan aan op wat volgens mij het beste werkt voor het jou op dat moment, om stappen te zetten in herstel. Natuurlijk doe ik dit in samenspraak met jou! Mocht je in eerste instantie meer hebben aan een klinische benadering van herstel, dan doen we dat. Mocht je meteen meer aan een all-in benadering willen beginnen, dan ben ik daar ook helemaal voor! Ik heb met beide ervaring, (en alles daar tussenin)

Het belangrijkste: Ik coach jou op een realistische manier, ik weet als geen ander hoe moeilijk herstel is, het is niet alleen maar leuk, maar ook enorm pittig. Maar we gaan er samen het beste van maken! 

Na mijn coaching wil ik jou een duurzaam herstel garanderen. Samen werken we aan gezondere copings-mechanismen die jij kan gebruiken, door heel je leven heen!

 

 

Ervaring:

Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat ik tot nu toe aan ervaring en kennis heb. Ik ben zelf hersteld van de eetstoornis anorexia nervosa. Ik ben een half jaar inloopbegeleidster geweest bij stichtingJIJ, een inloophuis in Rotterdam die mensen helpt bij eetstoornissen. Ik heb mijn minor Psychologie, samenleving en verslaving gehaald op HBO niveau, recent heb ik een half jaar in de ambulante jeugd GGZ stage gelopen als verpleegkundige, waar ik momenteel part-time werk als begeleidster. Daarnaast bezit ik ook veel medische kennis rondom het gebied van eetstoornissen, omdat ik HBO verpleegkundige studeer en mij verdiept heb in de richtlijnen wat betreft eetstoornissen. Volgend jaar juli 2024 ben ik als HBO verpleegkundige afgestudeerd. 

Prijzen coaching:

 

Ik heb voor nu 3 pakketen, mocht je iets anders willen of nodig hebben, dan kunnen we altijd kijken of we iets passends kunnen maken! Momenteel is de coaching nog alleen online. Ik ben bezig met een plek te creëren zodat ik jou ook kan ontvangen bij mij thuis! Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen!

 

Bij pakket 1 & 2  krijg je ook van mij een set van een vork, lepel, mes, dessertvork en dessertlepel uit de webshop! 

 

Pakket 1:

10 coaching sessies van 1 uur + per sessie 1 whatsapp moment met vragen, die je binnen 1 jaar moet opmaken.

Prijs: €1000,-, in termijnen betalen mogelijk. 

Samen met mijn plan je de gesprekken in, jij bepaald hoe vaak je wilt, dit kan 1 keer in de week zijn, maar ook 1 keer per 2 weken! In dit pakket mag je per gesprek die je hebt, ook 1 whatsapp moment pakken met alle vragen die jij hebt, je hebt dus 1 gesprek + de mogelijkheid om daarna je vragen of progressie te delen met mij! 

Pakket 2:

Wekelijkse coaching sessie van 1 uur + 5 dagen in de week whatsapp contact. 

Prijs: €550,- per maand, in termijnen betalen mogelijk!

Samen met mij plan je wekelijks een gesprek in. Daarnaast heb je de mogelijkheid om mij elke werkdag tussen 08:00 en 18:00 te appen voor advies, maar ook als je even vast loopt en mij nodig hebt.

 

Pakket 3:

Eenmalige coaching sessie van 1 uur

Prijs: €110,-

Wil je met een ervaringsdeskundige praten? Misschien heb je wel veel vragen of even advies nodig, omdat je vast loopt in je herstel! In dit uur mag jij mij alles vragen wat je wilt, maar kunnen we ook een mini plan maken om jouw herstel een boost te geven! 

Heb je een vraag? Stuur een Whatsappje!