Amour Chapters

Tijdens mijn jeugd heb ik gestreden tegen de eetstoornis anorexia en had ik weinig zelfvertrouwen. In deze tijd heb ik enorm veel gehad aan het maken van motivatieboekjes, illustraties, blogs en tips, maar dit bestond nog niet echt in Nederlands. Ik vertaalde zelf Engelse quotes naar het Nederlands en schreef ze op in mijn motivatieboekje om door deze tijd heen te komen. Toen het steeds beter met mij ging, raakte ik geïnspireerd om met mijn eigen ervaringen, maar ook mijn zelfgeschreven quotes anderen te gaan helpen!

Via social media begon ik tips, illustraties en motiverende quotes te delen, waar met veel enthousiasme op gereageerd werd, en zo ontstond Amour Chapters.  Inmiddels is Amour Chapters uitgegroeid tot een groot social media platform waar ik wekelijks tools biedt die mij hebben geholpen in herstel, waar ik motiverende posts deel, uitdagingen plaats en taboe’s verbreek over eetstoornissen en mentale gezondheid.

In de webshop, verkoop ik zelf gestempeld bestek met motiverende, helpende maar ook vooral hele mooie en leuke teksten, om eten leuk en fijn te maken. Ik hoop hiermee iedereen te mogen inspireren om te genieten, goed voor jezelf te zorgen en natuurlijk te motiveren! ( Want zeg nou zelf, in de ochtend gelijk starten met een lief tekstje op je bestek of je favoriete taartje met een schattig vorkje eten, is toch hartstikke leuk!? )   

Over mij

Een creatieve, vrolijke, spontane, levenslustige en leergierige jonge dame van 24 jaar oud, die HBO verpleegkunde studeert, ontzettend houd van de natuur and last but not least: Het gezicht achter het bedrijf Amour Chapters is, om mensen te helpen, motiveren en inspireren rondom eetstoornissen, eetproblematiek, herstel en mentale gezondheid! Dat is hoe je mij (enigszins) kort kan omschrijven!

Julia Vaessen

Julia Vaessen

Founder

Mijn  droom:

Dat iedereen die het nodig mag inspireren, motiveren en helpen met Amour Chapters waarbij ik mijn ervaringsdeskundigheid mag gaan inzetten om iedereen die hiermee strijd, te helpen!

Heb je een vraag? Stuur een Whatsappje!